menu

Nog 1 dagen!

10uren9minuten14seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
26 juni 2024

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Warm en mooi Schoolfeest

Warm en mooi Schoolfeest

1 juli 2019

Het Schoolfeestbestuur heeft vandaag haar eerste evaluatie gehad en kijkt terug op een Schoolfeestweekend dat gekenmerkt werd door de warmte. Uiteraard volgen nog de evaluaties van de verschillende commissies.

Het Schoolfeest begon door de hitte helaas met de afgelasting van de Seniorenmiddag.

Bij de kindervoorstellingen op donderdagochtend waren er veel glunderende kindergezichten.

De Kinderoptocht kon met extra maatregelen wel doorgaan en ondanks de warmte lieten de schoolkinderen zich weer van hun beste kant zien.

Ook zaterdagmiddag was het met het Schoolfeest-Familie-Festijn van het 100-jarige Apollo en DJ Marc Wiese weer ouderwets Goors gezellig in de Tent.

Eén van de vrijwilligers heeft dit jaar zijn werkzaamheden achter de bar moeten neerleggen. Op camerabeelden was te zien dat hij penningen ontvreemdde.

Bij de Optocht op zondag lieten niet alleen de deelnemers zelf, maar ook de toeschouwers zich van hun beste kant zien door de Optochtdeelnemers in grote mate van verkoeling te voorzien. Mede hierdoor is de Optocht goed verlopen. De Optocht werd op kleurrijke wijze afgesloten door de Rellie met hun eigen thema “Zwart-Wit”.

Alle avonden waren goed bezocht en erg gezellig.

Ten slotte bedankt het Schoolfeestbestuur alle mensen die - op welke manier dan ook - hebben bijgedragen om het Schoolfeest 2019 tot een geweldig mooi en vooral Goors Feest te maken!