menu

Nog 142 dagen!

3uren28minuten8seconden

Kinderoptocht

Informatie

Seniorentocht

donderdag
11 mei 2023

Seniorentocht
vanaf 09:00u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer

Deelnemen?

Hieronder zijn de regels en afspraken, die de Scholencommissie van de Stichting Goors School- en Volksfeest heeft vastgesteld, om de Kinderoptocht een “kinder”optocht te laten blijven en om de Kinderoptocht een veilige optocht te laten zijn en om risicovolle situaties zoveel mogelijk te voorkomen.

Het gaat om de volgende afspraken en regels:
  1. Deelname aan de Kinderoptocht is mogelijk vanaf 2 jaar.
  2. Een kinderoptocht is een optocht door kinderen. Dit betekent dat volwassenen alleen ter begeleiding van kinderen in de optocht aanwezig mogen zijn. Alhoewel wij het toejuichen, dat volwassen begeleiders ook verkleed zijn, zal de jury alleen de kinderen beoordelen.
  3. Als begeleider is het niet toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen tijdens de Kinderoptocht of onder invloed van alcohol als begeleider te fungeren.
  4. Het is het niet toegestaan om dieren in de Kinderoptocht mee te voeren.
  5. Net als in de “grote” Optocht is reclame verboden.
  6. Gemotoriseerde voertuigen worden niet toegestaan, m.u.v. de Relliekids. Zij worden aan het einde van de optocht geplaatst en doen buiten mededinging mee.
  7. Groepen, groter dan 10 personen (uitgezonderd scholen), die mee willen doen, worden verzocht om vooraf contact opnemen met de Scholencommissie: e-mail: school.en.kinderfeest@outlook.com
  8. Na de Kinderoptocht blijft het centrum enige tijd afgesloten.

Als Scholencommissie van het Goorse School- en Volksfeest hopen wij, dat we door deze afspraken de Kinderoptocht “zuiver” en veilig kunnen houden.