menu

Nog 336 dagen!

20uren45minuten31seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Veel bezoekers bij open dag Schoolfeestloodsen

Veel bezoekers bij open dag Schoolfeestloodsen

25 mei 2024

De open dag trok dit jaar veel bezoekers naar de Schoolfeestloodsen om er een kijkje te nemen bij de wagenbouwers en de Rellie. Naast vele Gorenaren was ook de jury van de Optocht naar de Schoolfeestloodsen gekomen om de voortgang van de bouw te bekijken. De wagenbouwers namen uitgebreid de tijd om aan de hand van maquettes en bouwtekeningen de bezoekers en de jury op de hoogte te brengen van de meest uiteenlopende creaties, die zij eind juni zullen tonen in de Allegorische Optocht. Niet alleen van de jury, maar ook van de vele andere bezoekers kwamen positieve reacties op hetgeen er gebouwd werd.

De bezoekende kinderen werden getrakteerd op popcorn, suikerspin en ijsjes en konden geschminkt worden en zich uitleven op het brandweerauto-springkussen.

Ook waren er diverse Schoolfeestartikelen verkrijgbaar, waaronder de Schoolfeestscheurkalender, die speciaal gemaakt is in het kader van de viering van 150 jaar Schoolfeest en die vanaf 1 juli a.s. aftelt naar een week lang feest in juni 2025. Een Schoolfeestweek waarin er ook weer een Nachtoptocht zal zijn.

De Grote Allegorische Optocht trekt dit jaar op zondagmiddag 30 juni vanaf 13.00 uur weer door de Goorse straten en het belooft een bijzonder spektakel te worden.