menu

Nog 336 dagen!

21uren8minuten46seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Veel bezoekers bij open dag Schoolfeestloodsen

Veel bezoekers bij open dag Schoolfeestloodsen

25 mei 2019

De open dag trok dit jaar weer vele bezoekers naar de Schoolfeestloodsen om er een kijkje te nemen bij de wagenbouwers en de Rellie. Naast veel Gorenaren was ook de jury van de Optocht naar de Schoolfeestloodsen gekomen om de voortgang van de bouw te bekijken. De wagenbouwers namen uitgebreid de tijd om de bezoekers en de jury op de hoogte te brengen van de creaties, die zij eind juni zullen tonen in de Allegorische Optocht. De eerste indruk van de juryleden was dat het thema van de Optocht “De omgekeerde wereld “ op veelbelovende en zeer uiteenlopende manieren tot uitdrukking zal worden gebracht. Niet alleen van de jury, maar ook van de vele andere bezoekers kwamen positieve reacties op hetgeen er gebouwd werd.

De bezoekende kinderen werden getrakteerd op popcorn en ijsjes en konden genieten van ballonkunstenaars en een springkussen. Ook waren er diverse Schoolfeestartikelen verkrijgbaar. De Schoolfeestvlaggen waren deze zaterdag niet alleen bij de open dag verkrijgbaar, maar ook bij de twee wagens die door Goor reden, die werden begeleid door enthousiaste kinderen van Jeugdcircus Caroly die op eenwielers voor de wagens uit fietsten.

De Allegorische Optocht bestaande uit 14 grote wagens, één kleine wagen, drie grote en twee kleine groepen en natuurlijk de Rellie trekt dit jaar op zondagmiddag 30 juni vanaf 13.00 uur weer door de Goorse straten.