menu

Nog 336 dagen!

20uren14minuten58seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Uw spreuk dit jaar op de Schoolfeestbeker?

Uw spreuk dit jaar op de Schoolfeestbeker?

1 april 2017

Dat zou zo maar kunnen!

Bedenk een korte en bondige aan het Schoolfeest gerelateerde spreuk en zend deze vóór 30 april 2017 in en wie weet staat uw spreuk dit jaar op de Schoolfeestbeker.

De Schoolfeestbeker is voorzien van het bekende Schoolfeestlogo. Op de andere zijde van de Schoolfeestbeker was in de afgelopen jaren onder meer het logo Stad Goor 750 jaar en het speciale logo van 140 jaar Schoolfeest te zien. En vorig jaar stond het logo “Nix 18” erop.

Dit jaar is er een wedstrijd voor een Schoolfeestspreuk. De mooiste spreuk zal dit jaar naast het Schoolfeestlogo op de Schoolfeestbeker prijken.

Hoe werkt het?

Bedenk een korte en bondige spreuk, die uiteraard aan het Schoolfeest gerelateerd is. Een voorbeeld: Oost, west, Tent best.

De spreuk mag maximaal 50 tekens groot zijn (spaties, punten, komma’s e.d. tellen ook mee).

Vul deze spreuk samen met de andere gegevens in op het formulier dat op de Schoolfeestsite staat. Klik hier voor het formulier.

U kunt uw spreuk ook insturen per mail naar:  spreuk@schoolfeest.com (vermeld daarbij wel uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en uiteraard de spreuk) of in de bus, die staat bij Wiemerink, de echte Groenteman, Grotestraat 64 in Goor. Daar zijn ook formulieren beschikbaar.

Uw inzending moet vóór 30 april 2017 binnen zijn.

Wat valt er te winnen?

De winnende spreuk zal dit jaar op meer dan 250.000 Schoolfeestbekers te lezen zijn.

Daarnaast ontvangt de winnaar 25 penningen waarmee hij/zij tijdens het Schoolfeest consumpties kan bestellen en drinken uit de beker voorzien van zijn/haar spreuk.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.