menu

Nog 1 dagen!

11uren28minuten10seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
26 juni 2024

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Terugblik op Schoolfeest 2023

Terugblik op Schoolfeest 2023

26 juni 2023

Het Schoolfeestbestuur heeft vandaag haar eerste evaluatie gehad en kijkt met tevredenheid terug op het Schoolfeest 2023. Uiteraard volgen nog de evaluaties van de verschillende commissies.

Ondanks de hogere temperatuur was de belangstelling voor de Seniorenmiddag niet minder en konden de Goorse senioren weer genieten van een mooie Schoolfeestmiddag in de Tent.

Op woensdagavond werden 28 vrijwilligers gehuldigd, die 25 jaar, 40 jaar of zelfs 50 jaar vrijwilligersdiensten in de Tent hebben gedaan.

Het Kinderfeest was dit jaar weer geslaagd met twee fantastische voorstellingen voor alle basisschoolleerlingen.

In de KInderoptocht op zaterdag lieten de meer dan 1000 enthousiaste Goorse kinderen zich van hun beste kant zien. Ook de groep Völle Wille van kinderen die buiten Goor naar school gaan, deed na een aantal jaren van afwezigheid weer mee.

Het Schoolfeest-Familie-Festijn op zaterdagmiddag was weer als vanouds Goors gezellig, waarbij jong en oud samen in een volle Tent Schoolfeest vierden.

Ondanks de hoge temperaturen was het aantal behandelingen door de EHBO zelfs lager dan vorig jaar.

Door de drukte was er op sommige momenten krapte in de hoveveelheid beschikbare penningen. Voor volgend jaar zullen er maatregelen getroffen worden om de Schoolfeestvierders sneller van penningen te kunnen voorzien.

De Grote Optocht op zondag was van een uitzonderlijk hoog niveau, wat ook bleek uit de uitslag waarbij de bovenste plaatsen dicht bij elkaar lagen. Ook de Goorse Rellie liet zich ook van haar beste kant zien onder de noemer “Blue Bloody Sunday”

Een speciaal woord van dank gaat uit naar het publiek, dat de Optochtdeelnemers op zondag de nodige verkoeling bezorgde door het verstrekken van water, ijsjes, e.d.

Ten slotte bedankt het Schoolfeestbestuur alle mensen die - op welke manier dan ook - hebben bijgedragen om het Schoolfeest 2023 tot een geweldig mooi en vooral Goors Feest te maken!