menu

Nog 336 dagen!

19uren5minuten36seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Terugblik op Schoolfeest 2022

Terugblik op Schoolfeest 2022

27 juni 2022

Het Schoolfeestbestuur heeft vandaag haar eerste evaluatie gehad en kijkt met tevredenheid terug op het Schoolfeest 2022. Uiteraard volgen nog de evaluaties van de verschillende commissies.

Na drie jaren geen Schoolfeest waren de vele bezoekers erg blij dat er weer Schoolfeest was. De senioren hadden zelfs vier jaar moeten wachten voor ze weer konden genieten van een mooie Seniorenmiddag. 

Op woensdagavond  was er de feestelijke ondertekening van het certificaat horende bij de inschrijving in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland en de huldiging van vrijwilligers die in 2020, 2021 en in 2022 hun 25-, 40- of zelfs 50-jarig vrijwilligersjubileum hadden. 

Het Kinderfeest was dit jaar ook zeer geslaagd met twee fantastische Goorse voorstellingen over Koning Schoolfeest verzorgd door Bert Eeftink en Paul Schabbink.

Ook de KInderoptocht op zaterdag, waarin meer dan 1000 enthousiaste Goorse kinderen meeliepen, kon zich verheugen op weer meer toeschouwers langs de route dan in voorgaande jaren.

Het Schoolfeest-Familie-Festijn op zaterdagmiddag was weer als vanouds Goors gezellig, waarbij jong en oud samen in een volle Tent Schoolfeest vierden.

Alle dagen waren erg goed bezocht, wat onder andere te zien was aan de hoeveelheid bier, die door de tapkranen stroomde (ca. 58.000 liter) en de 13.500 verkochte kroketburgers, dat beduidend meer was dan in voorgaande jaren. Door de extra drukte had de EHBO het ook wat drukker dan bij eerdere edities.

De Grote Optocht op zondag had een heel hoog niveau, waarbij veel deelnemers niet voor elkaar onder deden. Ook dit jaar werd de Optocht niet alleen aanschouwd door vele Gorenaren, maar ook van daar buiten waren vele toeschouwers naar Goor gekomen om de creaties van de Optochtdeelnemers te bewonderen, waarbij de Insecten van de Goorse Rellie uiteraard niet onvermeld mogen blijven.

Ten slotte bedankt het Schoolfeestbestuur alle mensen die - op welke manier dan ook - hebben bijgedragen om het Schoolfeest 2022 tot een geweldig mooi en vooral Goors Feest te maken!