menu

Nog 336 dagen!

20uren15minuten29seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Stuur je T-shirt in!

Stuur je T-shirt in!

13 juni 2018

T-shirt Verkiezing In 2017 waren er weer veel bedrijven en particulieren die aan de T-shirtverkiezing deelnamen. Dit keer heeft De Smulposte de T-shirt verkiezing gewonnen. Met de tekst “America has Trump’s face. In Goor we have Schoolfees(t) # first” werden zij de trotse eigenaar van de Schoolfeest T-shirtbokaal 2017.

“Een mooie link tussen het Schoolfeest en de actualiteit”, aldus de jury die bestond uit Anne Tuinte (voorzitter), Holly Klein Oonk en Gerben Hillebrand. Behalve de bokaal kreeg de winnaar 40 penningen.

Ook winnen met je T-shirt?

Om het dit Schoolfeest in aanmerking te komen voor de 40 penningen en de prachtige bokaal moet het T-shirt een duidelijke link met het Schoolfeest hebben en uiteraard spitsvondige teksten. En verder moet het Schoolfeestgevoel duidelijk zichtbaar zijn.

Naast bedrijven kunnen ook particulieren meedoen, omdat de afgelopen jaren veel mensen niet als bedrijf het borreluurtje bezochten, maar wel een speciaal bedrukt Schoolfeest T-shirt droegen.

Degene met het mooiste Schoolfeest T-shirt 2018 wordt, evenals in de afgelopen jaren, nog tijdens het Borreluurtje gekozen en bekend gemaakt.

Nieuw dit jaar is, dat al vóór het Schoolfeest foto’s van het T-shirt met uiteraard de tekst opgestuurd kunnen worden naar tshirt@schoolfeest.com. Op deze manier weet u zeker dat u meedingt naar de 40 penningen en de bokaal.

Winnaar T-shirt Verkiezing 2017; De Smulposte