menu

Nog 336 dagen!

19uren35minuten16seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Stem op je favoriete optocht groep of wagen via de Schoolfeest App

Stem op je favoriete optocht groep of wagen via de Schoolfeest App

21 juni 2023

Ook dit jaar kan er tijdens de Grote Allegorische Optocht weer gestemd worden op je favoriete optocht groep of wagen. Installeer hiervoor de officiële School- en Volksfeest app (Download hier iOS of Android). Je kan per toestel één keer stemmen. Je app verwijderen en opnieuw installeren is heel creatief, maar heeft geen zin. Om te kunnen stemmen moet je de app toestemming geven om je locatie te delen. De reden hiervoor is dat je alleen kan stemmen als je je in het gebied van Goor begeeft. Tevens zit er een tijdklok op de stemming. Zo kan je alleen stemmen op zondag 25 juni tussen 12.30 en 16.00 tijdens de Allegorische Optocht.


De deelnemers verschijnen in de app zodra de Grote Allegorische Optocht gestart is

Wil je weten of de Grote Allegorische Optocht al bijna in de buurt is van waar je staat? Via de functionaliteit "volg de optocht" kan je tijdens de Optocht zien in je app waar de Optocht zich op dat moment bevind. Vanaf de start van de optocht wordt bijgehouden door middel van een marker waar het begin van de optocht zich begeeft. De route van de optocht is aangegeven met een blauwe lijn, en de blauwe marker geeft aan waar jij je op dat moment begeeft. De locatie van de optocht kan je zien door een bewegende rode stip op de route. Zo weet je of de Optocht bijna voorbij trekt of dat je nog even geduld moet opbrengen om te genieten van de Allegorische Optocht.

Uiteraard blijf je via de officiële School- en Volksfeest app ook direct op de hoogte van het laatste nieuws, dus wacht niet langer en download de app. 

Apple:  https://apps.apple.com/nl/app/schoolfeest/id122472...

Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=scho...