menu

Nog 336 dagen!

19uren7minuten52seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Seniorentocht 2016 fleurig en bloemrijk

Seniorentocht 2016 fleurig en bloemrijk

12 mei 2016

Ruim 320 senioren hebben vandaag genoten van een geweldige dag in Emsbüren, waar de grootste kwekerij van Europa gehuisvest is.

De Goorse senioren kregen er een rondleiding door de kwekerij en het distributiecentrum van Emsflower en de vlindertuin. Daarnaast kreeg men er de koffie, thee, gebak en geweldige lunch aangeboden. Het mooie weer heeft er mede toe bijgedragen dat men zich een hele dag in Emsbüren kon vermaken. Anders dan andere jaren was de Seniorentocht al vroeg volgeboekt. Dit had enerzijds te maken met de populariteit van de Seniorentocht, anderzijds zijn de meeste horeca gelegenheden, zoals ook Emsbüren, niet toereikend genoeg voor deze aantallen gasten.

De Seniorentocht werd afgesloten bij de Bebsel met een heerlijk diner en muziek van Erik Dollekamp. Na afloop kreeg men het gebruikelijke Schoolfeest-cadeautje. Dit jaar gelinkt aan Emsbüren kreeg men een fleurige plant.

Op woensdag 22 juni is er de Seniorenmiddag in de Tent waar iedereen vanaf 65 jaar mag aansluiten. Aanvang 14:30 uur, later meer hierover op deze site.