menu

Nog 336 dagen!

21uren19minuten10seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Schoolfeestloodsen weer open!

Schoolfeestloodsen weer open!

30 maart 2024

Zaterdagmiddag 30 maart zijn de Schoolfeestloodsen weer geopend en is de bouwperiode voor de Grote Allegorische Optocht 2024 begonnen.

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink gaf met de opening van de Schoolfeestloodsen de officiële aftrap voor het Schoolfeest 2024. Hij keek daarbij niet alleen naar het komende Schoolfeest, maar wierp de blik ook alvast vooruit naar 2025. Volgend jaar wordt gevierd dat het Goorse Schoolfeest 150 jaar bestaat. Dit zal groots worden gevierd, waarbij naast de gebruikelijke Optocht in het laatste weekend van juni, er in het voorlaatste weekend van juni ook een Nachtoptocht zal zijn.

Ten slotte wenste de Schoolfeestvoorzitter alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen voor de Optocht, een mooie bouwperiode en uiteraard een fantastische en veilige Optocht toe, waarna de wagenbouwers door de Schoolfeestorganisatie traditiegetrouw getrakteerd werden op een passende Schoolfeestconsumptie.

De Grote Allegorische Optocht is dit jaar op zondag 30 juni en heeft net als vorig jaar geen thema. Vanaf 13.00 uur trekt de stoet dan weer door de Goorse straten. ´s Avonds om 19.30 uur is de prijsuitreiking in de Feesttent.