menu

Nog 336 dagen!

21uren17minuten34seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
SCHOOLFEESTLOODSEN WEER OPEN

SCHOOLFEESTLOODSEN WEER OPEN

31 maart 2018

Zaterdagmiddag 31 maart zijn de Schoolfeestloodsen officieel geopend door Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink en is de aftrap gegeven voor het Schoolfeest 2018.

Twee weken geleden was al de feestelijke opening van de nieuwe loods, die tegen de bestaande Schoolfeestloodsen is aangebouwd. Hierdoor hebben de wagenbouwers de beschikking over nog meer ruimte om hun creaties te bouwen. Door deze extra ruimte heeft zich ook al een nieuwe wagenbouw groep aangemeld en gaat een andere groep die eerder buiten de loods bouwde, nu in de nieuwe Schoolfeestloods bouwen.

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink gaf in zijn openingswoord aan we met deze drie Schoolfeestloodsen (twee voor de wagenbouwers en één voor de Rellie) in Goor een unieke situatie hebben en memoreerde dat we er trots op kunnen zijn dat alle optochtdeelnemers in grote saamhorigheid onder één dak bouwen aan een mooie Optocht.

De komende maanden kunnen de wagenbouwers en groepen zich weer vol overgave storten op hun creaties voor de Allegorische Optocht, die dit jaar als thema heeft "De overtreffende trap ….”.

Ten slotte wenste de Schoolfeestvoorzitter alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen voor de Optocht en een fantastische Optocht, waarna de wagenbouwers door de Schoolfeestorganisatie traditiegetrouw getrakteerd werden op een passende Schoolfeestconsumptie.

De Allegorische Optocht is dit jaar op zondag 24 juni. Vanaf 13.00 uur trekt de stoet weer door de Goorse straten. ´s Avonds om 19.30 uur is de prijsuitreiking.