menu

Nog 336 dagen!

20uren24minuten3seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
SCHOOLFEESTLOODS WEER OPEN

SCHOOLFEESTLOODS WEER OPEN

1 april 2017

Zaterdagmiddag 1 april is de Schoolfeestloods weer officieel geopend en is de aftrap gegeven voor het Schoolfeestseizoen 2017.

De komende maanden kunnen de wagenbouwers en groepen zich hier vol overgave storten op hun creaties voor de Allegorische Optocht, die dit jaar als thema heeft "Zo de wind waait ….”.

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink maakte in zijn openingswoord melding van de uitbreiding van de Schoolfeestloods, die mogelijk is geworden door de aankoop van de zgn. Moormannloods eerder dit jaar. Direct na de zomer zal met de verbouw worden begonnen om tijdens de bouwperiode volgend jaar deze aanbouw te kunnen gebruiken.

Ook kondigde Erwin Zwierink een Schoolfeestprimeur aan: de Schoolfeestspreukenwedstrijd. De mooiste Schoolfeestspreuk wordt dit jaar naast het Schoolfeestlogo op ruim 250.000 Schoolfeestbeker gedrukt. Voor meer informatie over deze wedstrijd klik hier.

Ten slotte wenste de Schoolfeestvoorzitter alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen voor de Optocht en een fantastische Optocht, waarna de wagenbouwers door de Schoolfeestorganisatie traditiegetrouw getrakteerd werden op een passende Schoolfeestconsumptie.

De Allegorische Optocht is dit jaar op zondag 25 juni. Vanaf 13.00 uur trekt de stoet weer door de Goorse straten. ´s Avonds om 19.30 uur is de prijsuitreiking.