menu

Nog 336 dagen!

20uren39minuten12seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Schoolfeestbestuur stelt € 10.000 beschikbaar voor Schoolfeestfonds

Schoolfeestbestuur stelt € 10.000 beschikbaar voor Schoolfeestfonds

17 november 2020

Ondanks dat er dit jaar geen Schoolfeest gehouden kon worden en er dus ook geen inkomsten waren, heeft het Schoolfeestbestuur toch besloten om een bedrag van € 10.000 beschikbaar te stellen voor het Schoolfeestfonds.

Vele Goorse verenigingen en instellingen ondervinden zelf ook de gevolgen van Corona en het Schoolfeestbestuur wil op deze manier een steentje bijdragen om deze moeilijke periode door te komen.

Het Schoolfeestbestuur stelt jaarlijks, afhankelijk van de opbrengsten van het Schoolfeest, een bedrag beschikbaar voor het Schoolfeestfonds. Samen met het geld uit voorgaande jaren kan het Schoolfeestfonds dan in het nieuwe jaar weer bijdragen verstrekken aan Goorse verenigingen en instellingen.

Goorse verenigingen en instellingen kunnen voor bijzondere uitgaven of investeringen in 2021 nog tot 1 januari 2021 een bijdrage aanvragen door middel van het speciale aanmeldformulier, dat kan worden gedownload via de Schoolfeestfonds pagina (www.schoolfeest.com/schoolfeestfonds). Op deze pagina staan tevens de voorwaarden om voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds in aanmerking te komen.

In 2020 zijn door het Schoolfeestfonds aan 28 verenigingen en instellingen bijdragen toegezegd tot een totaalbedrag van € 38.288.