menu

Nog 69 dagen!

8uren26minuten38seconden

Nieuws

Informatie

Seniorentocht

donderdag
16 mei 2024

Seniorentocht
vanaf 09:00u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Schoolfeestbestuur  kijkt  tevreden  terug

Schoolfeestbestuur kijkt tevreden terug

26 juni 2017

Het Schoolfeestbestuur heeft vandaag haar eerste evaluatie gehad en kijkt met tevredenheid terug op het Schoolfeest 2017. Uiteraard volgen later nog de evaluaties van de verschillende commissies.

Bij de seniorenmiddag op de woensdag, waren door de warmte wat minder belangstellenden dan vorig jaar, maar de vele lovende reacties op het programma waren er niet minder om.

Ook de avond voor de buren van de Schoolfeestweide en de vele honderden vrijwilligers viel in goede aarde.

Jammer was dat het na twee mooie dagen tijdens de Kinderoptocht regende, maar dit had geen invloed op het enthousiasme van de jonge deelnemers en de belangstelling langs de route.

Het Schoolfeest-Familie-Festijn op zaterdagmiddag was weer als vanouds Goors gezellig en is een niet meer weg te denken Schoolfeesttraditie geworden.

In de Grote Optocht op zondag waren de regionale muziekkorpsen weer in de Optocht zelf te bewonderen. De korpsen uit Sneek en Leiden gingen voor de Optocht uit, waardoor zij volop in de gelegenheid waren hun shows aan het publiek te tonen, hetgeen hen veel enthousiaste reactie van de toeschouwers opleverde.

Alle avonden waren goed bezocht en erg gezellig en ook dit jaar stroomde er meer dan 50.000 liter bier door de tapkranen stroomde.

Ten slotte bedankt het Schoolfeestbestuur alle mensen die - op welke manier dan ook - hebben bijgedragen om het Schoolfeest 2017 tot een geweldig mooi en vooral Goors Feest te maken!