menu

Nog 336 dagen!

19uren16minuten50seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer

Schoolfeestbestuur kijkt tevreden terug

27 juni 2016

Het Schoolfeestbestuur heeft vandaag haar eerste evaluatie gehad en kijkt met tevredenheid terug op het Schoolfeest 2016. Uiteraard volgen nog de evaluaties van de verschillende commissies.

De seniorenmiddag op de woensdag, die inmiddels een vast onderdeel van het Schoolfeestprogramma is geworden, kon zich verheugen in een nog grotere belangstelling dan in het voorgaande jaar.

De regen voor en tijdens de Kinderoptocht kon het enthousiasme van de jonge deelnemers niet drukken en had ook geen invloed op de hoeveelheid belangstellenden langs de route.

Het Schoolfeest-Familie-Festijn op zaterdagmiddag was weer als vanouds Goors gezellig.

In de Grote Optocht op zondag waren dit jaar alle muziekkorpsen voor in de Optocht te bewonderen. Deze gewijzigde indeling leverde uiteenlopende reacties op en zal nog nader geëvalueerd worden.

Alle avonden waren goed bezocht en erg gezellig. Voor het eerst in jaren oversteeg de hoeveelheid bier door de tapkranen stroomde de grens van 50.000 liter.

Ten slotte bedankt het Schoolfeestbestuur alle mensen die - op welke manier dan ook - hebben bijgedragen om het Schoolfeest 2016 tot een geweldig mooi en vooral Goors Feest te maken!