menu

Nog 125 dagen!

19uren4minuten22seconden

Nieuws

Informatie

Seniorentocht

donderdag
16 mei 2024

Seniorentocht
vanaf 09:00u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Schoolfeest voor mensen met een beperking

Schoolfeest voor mensen met een beperking

22 juni 2017

Schoolfeest is voor iedereen. Dus ook dit jaar was er weer de speciale attentie voor de bewoners van de verschillende zorgcentra voor mensen met een beperking, die op hun eigen wijze Schoolfeest vieren.

Vorige week zijn de tassen bezorgd bij het Bouwhuis en de Losserhof, deze week zijn de tassen in Goor bezorgd en de tassen zijn overal enthousiast ontvangen.

De attentie is dit jaar een tas gevuld met lekkere producten voor een gezellig avondje. De 50 tassen zijn beschilderd en gevuld door deelnemers van d.a.c. De Roos.

Woensdag en donderdag zijn de bewoners van de woonlocaties van Aveleijn en Van de Van den Bentstichting verrast met patat, kroket, ijs en chips.

Het is altijd weer een hele organisatie om zo’n 100 porties patat knapperig en warm en de ijsjes niet gesmolten op tafel te krijgen, maar met hulp van Cafetaria De Roode Vos is het ook dit jaar weer prima gelukt.

Het is altijd weer een feest om zo veel blijde gezichten te zien.

De organisatie van dit schoolfeestonderdeel is sinds dit jaar in handen van Elzeline Overbeek, die deze taak heeft overgenomen van Wilma Schinkel.