menu

Nog 336 dagen!

21uren7minuten55seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Schoolfeest en plastic bekers

Schoolfeest en plastic bekers

22 juni 2024

Ook het Schoolfeest ontkomt er niet aan: de nieuwe regels voor het gebruik van plastic bekers.

We hebben als Schoolfeest niet gekozen voor een statiegeldsysteem. Dit wordt als te bewerkelijk gezien.

Voor het komende Schoolfeest maken we gebruik van recyclebare plastic bekers. Om te kunnen voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving hebben we wel de hulp en de medewerking nodig van u als Schoolfeestvierder.

Gooi de bekers daarom niet op de grond, maar doe de bekers in de daarvoor bestemde grijze containers of breng ze weer terug naar het schap. Wanneer de bekers te smerig zijn, bijvoorbeeld doordat ze op de grond hebben gelegen, dan worden ze niet meer geaccepteerd om te recyclen. Op deze manier kunnen we samen werken aan een mooi (en duurzaam) Schoolfeest en maakt u het voor ons mogelijk om te voldoen aan de nieuwe regels, waar wij ook niet om gevraagd hebben.

Samen kunnen we er voor zorgen dat de kosten voor het Schoolfeest niet onnodig stijgen en kunnen we als Schoolfeest de dingen blijven doen, zoals we al bijna 150 jaar gewend zijn. Denk hierbij onder andere aan de gratis kermisbonnen, de kindervoorstellingen, de Seniorenmiddag en de Seniorentocht, de Kinderoptocht, Grote Optocht, het Schoolfeestfonds en niet te vergeten vier dagen feest in de Tent met gratis entree.

Alvast bedankt voor uw medewerking!