menu

Nog 69 dagen!

7uren27minuten18seconden

Nieuws

Informatie

Seniorentocht

donderdag
16 mei 2024

Seniorentocht
vanaf 09:00u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Oproep voor de basisschoolleerlingen buiten Goor

Oproep voor de basisschoolleerlingen buiten Goor

5 juni 2023

Oproep aan alle Goorse basisschoolkinderen die niet in Goor naar school gaan!

Zoals gebruikelijk ontvangen alle basisschoolleerlingen vier kermisbonnen. Nu zijn er Goorse basisschoolkinderen die buiten Goor (een vorm van) onderwijs volgen. Denk aan bijvoorbeeld het Speciaal (Basis) Onderwijs. Maar ook een medisch dagverblijf of een reguliere basisschool buiten Goor.

Om toch deze kinderen te kunnen bereiken doen we graag een beroep aan hun ouders/verzorgers zich bij ons te melden. Tot en met 2019 konden wij als organisatie een beroep doen op de welwillende hulp van de gemeente Hof van Twente. Maar vanwege de wetgeving op het gebied van de AVG worden ons helaas geen gegevens meer verstrekt. Het laatste wat we willen is dat (een gedeelte van) de groep die al 148 jaar de basis voor het Goorse School- en Volksfeest vormt, buiten de boot valt. Vandaar deze oproep.

Woon je in Goor maar zit je op een basisschool buiten Goor? Dan kan je je (via je ouder(s)/verzorger(s)) aanmelden via kermisbonnen@schoolfeest.com. Dat kan tot en met  vrijdag 16  juni. Vermeld hierbij de naam van het kind, geboortedatum en adres.

De kermisbonnen zullen dan uiterlijk 21 juni worden bezorgd.