menu

Nog 62 dagen!

18uren26minuten29seconden

Nieuws

Informatie

Seniorentocht

donderdag
16 mei 2024

Seniorentocht
vanaf 09:00u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Op naar het Schoolfeest !

Op naar het Schoolfeest !

22 juni 2019

Schoolfeest is een feest van tradities. Eén daarvan is het aanbieden van een vaatje bier aan de Optochtdeelnemers op de zaterdagmiddag vóór het Schoolfeestweekend.

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink sprak zijn waardering uit voor het vele werk dat de wagenbouwers de afgelopen maanden verzet hebben en voor de goede onderlinge sfeer om samen op de laatste zondag in juni een prachtige Optocht aan het publiek te kunnen tonen. De weersverwachtingen zullen goed in de gaten worden gehouden en zonodig zullen passende voorzorgsmaatregelen worden genomen.

Het eerste pilsje werd samen met Henny Kimmels en Jan Roelofsen gedronken.

Henny Kimmels is vele jaren voorman geweest van de wagenbouwgroep Krange en heeft deze taak overgedragen, omdat hij sinds kort als lid van de beheercommissie deel uitmaakt van de Schoolfeestorganisatie. Henny blijft nog wel betrokken bij Krange.

Voorzitter van de Rellie Jan Roelofsen kreeg het eerste pilsje aangeboden ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van de Goorsche Biertent Rellie.

Op zondag 30 juni a.s. is de Grote Allegorische Optocht weer te aanschouwen, die dan vanaf 13.00 uur door de Goorse straten trekt met als thema “De omgekeerde wereld”.