menu

Nog 62 dagen!

4uren36minuten44seconden

Nieuws

Informatie

Seniorentocht

donderdag
16 mei 2024

Seniorentocht
vanaf 09:00u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Op naar het Schoolfeest !

Op naar het Schoolfeest !

16 juni 2018

Schoolfeest is een feest van tradities. Eén daarvan is het aanbieden van een vaatje bier aan de Optochtdeelnemers op de zaterdagmiddag vóór het Schoolfeestweekend.

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink sprak zijn waardering uit voor het vele werk dat de optochtdeelnemers hebben verzet en dronk het eerste pilsje samen met Ineke Leusink van de wagenbouwgroep Kom’t d’r ma op. Deze groep heeft vele jaren meegedaan aan de Optocht als loopgroep en doet mede door de nieuw gebouwde derde Schoolfeestloods en de beschikbaarheid van een platform nu voor het eerst mee met een wagen.

Ineke Leusink bedankte de overige wagenbouwers voor de geweldige sfeer en saamhorigheid in de Schoolfeestloodsen en wenste alle Optochtdeelnemers veel succes toe.

Ook werden Johan en Nicky Harperink in het zonnetje gezet vanwege het feit dat zij samen 75 jaar aan de Optocht mee doen. Door Bennie Wassink, Silvo Busschers en Hennie Kimmels werd bij vader en zoon Harperink namens alle wagenbouwers niet alleen een bijzondere onderscheiding opgespeld, maar kregen zij ook een mooi portret van hen beiden aangeboden als blijk van waardering voor hun jarenlange deelname aan de Optocht.

Op zondag 24 juni a.s. is de grote allegorische Optocht weer te aanschouwen, die dan vanaf 13.00 uur door de Goorse straten trekt met als thema “De overtreffende trap…”