menu

Nog 32 dagen!

4uren43minuten25seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
26 juni 2024

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Nieuwe functies in de Schoolfeest app!

Nieuwe functies in de Schoolfeest app!

14 juni 2018

Het School- en Volksfeest heeft in 2017 een nieuwe app gelanceerd. De app die men nog steeds kan vinden onder de naam “Schoolfeest” in de App Store en Google Play Store is vorig jaar al vaak gedownload. In de eerste versie van de app kon men op de hoogte blijven van het laatste nieuws, Schoolfeest foto’s en informatie omtrent het School- en Volksfeest. Er was op dat moment 1 live functionaliteit beschikbaar: “Vlagfoto insturen”.

Al deze functionaliteiten blijven zichtbaar in de app, maar de Schoolfeest-app heeft een ontwikkeling doorgemaakt. Na de laatste update zijn er twee nieuwe live functionaliteiten bijgekomen:

1. Stemmen op je favoriet tijdens de Allegorische Optocht. Wie moet de Optocht winnen? Iedereen die de app heeft geïnstalleerd kan stemmen op zijn/haar favoriete optocht groep of wagen. Je kan per toestel één keer stemmen. Je app verwijderen en opnieuw installeren is heel creatief, maar heeft geen zin. Om te kunnen stemmen moet je de app toestemming geven om je locatie te delen. De reden hiervoor is dat je alleen kan stemmen als je je in het gebied van Goor begeeft. Tevens zit er een tijdklok op de stemming. Zo kan je alleen stemmen op zondag 24 juni tussen 12.30 en 16.00 tijdens de Allegorische Optocht.

2. Allegorische Optocht live volgen. In de app, bij de functionaliteit "volg de optocht" kan je tijdens de Optocht zien in je app waar de Optocht zich op dat moment bevind. Vanaf de start van de optocht wordt bijgehouden door middel van een marker waar het begin van de optocht zich begeeft. De route van de optocht is aangegeven met een blauwe lijn, en de blauwe marker geeft aan waar jij je op dat moment begeeft.  De locatie van de optocht kan je zien door een bewegende rode stip op de route. Zo weet je of de Optocht bijna voorbij trekt of dat je nog even geduld moet opbrengen om te genieten van de Allegorische Optocht.