menu

Nog 1 dagen!

10uren16minuten59seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
26 juni 2024

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Muziek programma Schoolfeest 2024 is bekend!

Muziek programma Schoolfeest 2024 is bekend!

5 februari 2024

Meezingers, top 40 muziek, kneiters van hits en het Goorse geveul! Het muziekprogramma van School- en Volksfeest 2024 is bekend!

Op donderdagavond staat de band Reflexxion XXL in onze Tente! Met een repertoire dat uiteen loopt van Pop tot Rock tot Smartlap tot Disco tot Nederlandstalig beloofd het een geweldige avond te worden. In de pauze's zal DJ Ingmar Nijmeijer de muziek verzorgen.

Tijdens het borreluurtje op vrijdag is ook komend jaar weer Bandje voor de Sfeer wat de muzikale omlijsting verzorgd bij het officiële openingsmoment van School- en volksfeest 2024. Super gezellig en vooral FEEST, FEEST, FEEST! Voordat de avond van start gaat, is het de beurt aan de barzangers die de Tent op de kop zullen zetten. De dag wordt afgesloten door de band Roxx. Zes maestro’s in de muziek, afkomstig uit drie legendarische bands, bundelen krachten voor een unieke en onvoorspelbare muzikale reis. Dat is méér dan muziek. Dat is een beleving, een ervaring, een sensatie! Ook in de pauze's van de band gaat het feest gewoon door met DJ Cem East.

Op zaterdag kennen we traditie getrouw het Familie Festijn met Apollo, ook dit jaar weer in de Tent vanaf 16.00 uur. De overgang naar de avond toe zal omlijst worden door Bas & Daan Zweers met de allerbeste volkstümliche muziek, schlagers en après-skihits uit de Alpenlanden. En natuurlijk de Hofbloazers! 's Avonds maakt de band LEAD er net zoals vorig jaar een geweldige show van. Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party-animals het podium betreden. Tijdens de pauze's zal DJ Kueno de stemming er goed in houden.

En uiteraard op de zondag: de PPM band! Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is altijd feest met een vet gouden rand! Vanaf 15.00 uur al op het podium en om klokslag 0:00 uur de traditionele afsluiter met het Goors Victorie. DJ Sem Lansink verzorgt de muziek tijdens de pauze's van de band.

Kijk voor meer informatie op www.schoolfeest.com/agenda