menu

Nog 336 dagen!

20uren3minuten20seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
(muziek) Programma Schoolfeest 2023 bekend!

(muziek) Programma Schoolfeest 2023 bekend!

2 februari 2023

Meezingers, top 40 muziek, kneiters van hits en het goorse geveul! Het muziekprogramma van School- en Volksfeest 2023 is bekend!

Op donderdagavond staat de band HIKE in onze Tente! Deze vier ras-muzikanten horen al jaren bij de top! Super enthousiast en met meer energie dan ooit dendert HIKE door de Tente!

Tijdens het borreluurtje op vrijdag is ook komend jaar weer Bandje voor de Sfeer wat de muzikale omlijsting verzorgd bij het officiële openingsmoment van School- en volksfeest 2023. Super gezellig en vooral FEEST, FEEST, FEEST! Voordat de avond van start gaat, is het de beurt aan de barzangers die de Tent op de kop zullen zetten. De Perfect Showband zal er daarna een onvergetelijke vrijdagavond van te maken! Een super dynamische band die een beleving overbrengt waar nog lang over nagepraat zal worden.

Op zaterdag kennen we traditie getrouw het Familie Festijn met Apollo, ook dit jaar weer in de Tent vanaf 16.00 uur o.l.v. de Goorse Carl Wittrock.  De overgang naar de avond toe zal omlijst worden door Bas & Daan Zweers met de allerbeste volkstümliche muziek, schlagers en après-skihits uit de Alpenlanden. En natuurlijk de Hofbloazers!  'S avonds is de band LEAD terug in de Tent: Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party-animals het podium betreden.

En uiteraard op de zondag: de PPM band! Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is altijd feest met een vet gouden rand! Vanaf 15.00 uur al op het podium en om klokslag 0:00 uur de traditionele afsluiter met het Goors Victorie.

Kijk voor meer informatie op www.schoolfeest.com/agenda