menu

Nog 336 dagen!

19uren57minuten36seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Groot Succes Seniorentocht 2024

Groot Succes Seniorentocht 2024

16 mei 2024

Met nog zes weken voor het reguliere School- en Volksfeest weekend werd vandaag de Seniorentocht 2024 gereden. Ruim 275 senioren namen deel aan deze traditionele tocht, die wederom perfect georganiseerd was door de Seniorentochtcommissie.

Om 9.00 uur vertrokken de bekende TCR bussen vanaf het Schoolfeestplein. De route voerde de deelnemers langs De Dikke Boom van Laren, een imposante zomereik op Landgoed Verwolde die tot Boom van Gelderland 2018 werd uitgeroepen naar de koffiepauze bij Brasserie Kriebelz in Terwolde.  Daarna volgde een mooie route langs de prachtige uiterwaarden van de IJssel, over de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug. 

De tocht ging verder langs schilderachtige heidevelden en door uitgestrekte bossen. Bij de Veluwe werden de senioren getrakteerd op het prachtige uitzicht van de Renderklippen en De Dellen, met zijn rijke flora en fauna. Rond het middaguur arriveerde het gezelschap in de historische vestingstad Elburg voor een heerlijke lunch bij Restaurant De Haas.

Na de lunch zette de stoet koers richting Lemelerveld, waar het gezelschap kon genieten van het afwisselende landschap en de boeiende geschiedenis van het suikerbietendorp. De middagpauze werd gehouden bij Reimink Café en Zalen, waar iedereen gezellig kon bijpraten en nieuwe energie opdeed.

De dag werd ook dit jaar wederom afgesloten met een diner in Zalencentrum De Bebsel in Goor, waar de deelnemers genoten van een muzikale omlijsting van Dr. Ink (Paul Schabbink en Marcel Mengerink) en een heerlijk diner. Rond 20.30 uur kwam er een einde aan deze onvergetelijke dag en gingen de senioren weer huiswaarts. De senioren hebben zichtbaar genoten van de mooie natuur, de gezellige stops en het heerlijke eten.

De Seniorentocht 2024 was een succes, mede dankzij Franje en de prachtige route.