menu

Nog 336 dagen!

20uren17minuten8seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Goorse basisschoolleerlingen krijgen kermisbonnen en speciale kinderfeestboekje

Goorse basisschoolleerlingen krijgen kermisbonnen en speciale kinderfeestboekje

21 juni 2017

Net als de "volwassen" Schoolfeestboekje is er ook een speciale Schoolfeestboekje voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Daarin staat het volledige programma voor de kinderen tijdens het Schoolfeest. Zoals de "Flitsende Kwintijns Turboshow" op de donderdagochtend- en middag. Ook staat de Kinderoptocht op de zaterdagmiddag centraal met daarbij het optreden van DJ Marel en de Prijsuitreiking in de Tent. De Scholencommissie is druk in de weer geweest met het vervaardigen van het speciale Boekje.

Elk jaar wordt door de Scholencommissie het feest voor de Goorse basisschoolkinderen georganiseerd. Het gaat daarbij allereerst om het verzorgen een kindervoorstelling op de donderdag voor alle Goorse basisschoolkinderen. Ieder jaar wordt er weer gezocht naar een leuke voorstelling voor de groepen 1 t/m 8. De kinderen komen onder begeleiding van de leerkrachten naar de voorstelling kijken.

Alle Goorse basisschoolleerlingen krijgen in de week van het Goorse School- en Volksfeest 4 kermisbonnen. Ook de kinderen die buiten Goor een basisschool bezoeken, krijgen kermisbonnen. Mochten deze bonnen nog niet ontvangen zijn op de woensdag voor het Goorse School- en Volksfeest, dan kan er via deze site contact worden opgenomen met de Scholencommissie.

En natuurlijk verzorgt de Scholencommissie op zaterdagmiddag de Kinderoptocht. Bij deelname aan de Kinderoptocht krijgt iedere deelnemer nog eens 4 kermisbonnen. De opstelling van de Kinderoptocht vindt plaats in de Stationslaan – Het Jannink – Waterstraat. De individuele deelnemers worden verzocht via de Diepenheimse weg te komen. Voor de kinderoptocht is er geen speciaal thema.