menu

Nog 336 dagen!

19uren6minuten42seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Familie Harperink 100 jaar in de Optocht

Familie Harperink 100 jaar in de Optocht

18 juni 2016

Op de zaterdagmiddag vóór het Schoolfeestweekend wordt traditiegetrouw een vaatje bier aangeboden aan de Optochtdeelnemers.

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink sprak zijn waardering uit voor het vele werk dat de wagenbouwers de afgelopen maanden verzet hebben en voor de goede onderlinge sfeer om samen op zondag 26 juni een prachtige Optocht aan het publiek te kunnen tonen.

De Grote Optocht wordt dit jaar niet alleen live uitgezonden door Hofstreekomroep, maar ook door de lokale omroep HOI in Hellendoorn en omstreken. Hofstreekomroep werkt dit jaar voor de live-registratie samen met de lokale omroep van Hellendoorn, waardoor de Optocht ook buiten de stadsgrenzen van Goor live te zien is.

De Optocht kent dit jaar een bijzonder jubileum: de familie Harperink van wagenbouwgroep Dom Vedan doet dit jaar samen 100 jaar mee aan de Grote Optocht: nestor Johan Harperink doet al 52 jaar mee, zijn vrouw 30 jaar en zoon Nicky al weer 18 jaar. Ter gelegenheid van dit speciale jubileum kreeg de familie een speciaal ontworpen gouden speld overhandigd.