menu

Nog 32 dagen!

4uren54minuten39seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
26 juni 2024

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Een ouderwets gezellig Schoolfeestweekend !

Een ouderwets gezellig Schoolfeestweekend !

25 juni 2018

Het Schoolfeestbestuur heeft vandaag haar eerste evaluatie gehad en kijkt met tevredenheid terug op het Schoolfeest 2018. Uiteraard volgen nog de evaluaties van de verschillende commissies.

De seniorenmiddag op de woensdag, die inmiddels een vast onderdeel van het Schoolfeestprogramma is geworden, heeft dit jaar weer meer bezoekers getrokken dan in 2017. Het was een geweldige middag, waarbij de Goorse senioren op hun eigen wijze Schoolfeest in de Tent konden vieren.

Het Kinderfeest was dit jaar ook zeer geslaagd met drie fantastische voorstellingen op donderdag en in de Kinderoptocht op zaterdag liepen meer dan 1000 enthousiaste Goorse kinderen mee. De Kinderoptocht kon zich ook dit jaar weer verheugen op vele toeschouwers langs de route.

Het Schoolfeest-Familie-Festijn op zaterdagmiddag was weer als vanouds Goors gezellig, waarbij jong en oud samen in een volle Tent Schoolfeest vierden.

Alle avonden waren goed bezocht en erg gezellig. De hoeveelheid bier die door de tapkranen stroomde lag in de lijn van voorgaande jaren.

De Grote Optocht op zondag ging als één mooie, gekleurde stoet door Goor en werd niet alleen aanschouwd door vele Gorenaren, maar ook van ver daar buiten waren vele toeschouwers naar Goor gekomen om de creaties van de Optochtdeelnemers te bewonderen, waarbij de Goorse Rellie uiteraard niet onvermeld mag blijven.

Ten slotte bedankt het Schoolfeestbestuur alle mensen die - op welke manier dan ook - hebben bijgedragen om het Schoolfeest 2018 tot een geweldig mooi en vooral Goors Feest te maken!