menu

Nog 336 dagen!

19uren26minuten33seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Diefstal na inbraak in Schoolfeestcontainer

Diefstal na inbraak in Schoolfeestcontainer

15 februari 2017

Onverlaten hebben (waarschijnlijk in het weekend van 4 en 5 februari) ingebroken in de materiaalcontainer van het School- en Volksfeest en deze overhoop gehaald. Deze container wordt gebruikt voor de opslag van o.a. elektra- en watertoebehoren. Hoewel zeer degelijk vergrendeld en opgeslagen op een afgesloten terrein is het de dief toch gelukt de sluiting te forceren.

Hierbij is de volledige bekabeling van de tent verdwenen. Het gaat hier om een aantal zwaar uitgevoerde neopreen kabels met een stekker aan een zijde en, telkens afgetakt, een stopcontact. Daarnaast ontbreken nog standaard verlengsnoeren in neopreen, verdeeldozen en diverse bekabeling.

Voor de dieven is deze bekabeling van relatief geringe waarde maar voor het Schoolfeest en dus de Goorse gemeenschap is het een hele grote schadepost en heel veel werk om deze kabels weer te maken.

Mocht u iets gezien hebben of worden deze kabels ergens aangeboden neemt u dan contact op met het Schoolfeest ( e.zwierink@schoolfeest.com)  of de Politie Hof van Twente (0900-8844)