menu

Nog 336 dagen!

19uren34minuten35seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
BEWONERS ZORGCENTRA KRIJGEN SCHOOLFEESTTRAKTATIE

BEWONERS ZORGCENTRA KRIJGEN SCHOOLFEESTTRAKTATIE

24 juni 2016

Ook dit jaar hebben de bewoners van de verschillende zorgcentra voor mensen met een beperking weer op hun eigen wijze Schoolfeest gevierd.

Woensdag en donderdag voorafgaande aan het Schoolfeest zijn ze door het Schoolfeest getrakteerd op een portie patat, een kroket of frikandel en als toetje een lekker ijsje.

Het is altijd weer een hele organisatie om zo’n 100 porties patat knapperig en warm en de ijsjes niet gesmolten op tafel te krijgen, maar met hulp van Cafetaria De Roode Vos is het ook dit jaar weer prima gelukt.

De Goorse bewoners van diverse Zorgcentra (zoals het Bouwhuis en de LosserHof) en volwassenen met een verstandelijke beperking, die nog thuis in Goor of elders wonen, hebben deze week allemaal een presentje gekregen. Deze keer was dat een toilettas met allerlei verzorgingsproducten van DA.

De organisatie van dit schoolfeestonderdeel is handen van Wilma Schinkel. In het Schoolfeestboekje staat dit jaar een interview met haar, waar u meer kunt lezen over dit wat minder bekende Schoolfeestonderdeel.