menu

Nog 336 dagen!

20uren14minuten23seconden

Nieuws

Informatie

Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer

Belangrijke informatie Kinderoptocht

24 juni 2017

In verband met de opstelling van de Kinderoptocht is op zaterdag 24 juni een aantal straten niet of minder goed bereikbaar. Dit is ook van belang voor het brengen van de kinderen. Houdt hier s.v.p. rekening mee!

De opstelling zal om 12.30 uur plaatsvinden in de Stationslaan, Het Jannink en in de Waterstraat. Het Weversplein is vanaf 11.30 uur alleen nog vanaf de Iependijk/Irisstraat-zijde te bereiken en niet meer vanaf de Diepenheimseweg/Stationslaan of via de Waterstraat. Tevens worden er rond 12.00 uur hekken geplaatst ter hoogte van de Diepenheimseweg, Waterstraat, Het Jannink en Schoolstraat om de veiligheid te verhogen.

Aan de ouders wordt gevraagd om hun kinderen niet met de auto tot de opstelplaats te brengen! Om een goede doorloop naar de opstellingsplaats te organiseren vragen wij de individuelen en kleine groepen via de Diepenheimseweg te komen. Gezien de beperkte ruimte op het Jannink zijn hier afzettingslinten opgehangen. We vragen alle ouders en kinderen via de rechterstoep (volg pijlen) naar de opstellingsplaats te lopen. De straat is alleen bestemd voor de kinderen en de leerkrachten van de scholen die zich daar opstellen. Voor de opstelling van de scholen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrond. De opstellingsplaats van de scholen wordt aangegeven d.m.v. borden en markeringen op de straat. Om een goede doorloop naar de opstellingsplaats te organiseren vragen wij u via de volgende route te komen: - Prins Constantijn en Gijmink via de Waterstraat - Heeckeren en Puntdak via de Irisstraat - Wiekslag en Albatros via Het Jannink

Aanwonenden De aanwonenden van de opstelplaats en van de route verzoeken wij vriendelijk hun auto te verplaatsen zodat de kinderen maximale bewegingsruimte hebben en schade wordt voorkomen. Hiervoor reeds onze hartelijke dank!

Route  Om 13.00 uur gaat de Kinderoptocht van start. De route zal zijn: Stationslaan - Diepenheimseweg - Kerkplein - Kerkstraat - Grotestraat - Herman Heijermansstraat Op de hoek van de Herman Heijermansstraat zullen de eerste, de derde en de vijfde school rechtdoor lopen richting Het Schild en gaan de overige scholen linksaf de Herman Heijermansstraat in richting de Schoolfeestweide. Dit is in overleg met de scholen afgesproken om filevorming voor de Schoolfeestweide te voorkomen.