menu

Nog 1 dagen!

10uren48minuten52seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
26 juni 2024

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda
Niet roken - niet drinken

niet roken - niet drinken

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer

Aanvraag Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari 2022

5 december 2021

Het Schoolfeestfonds is een Fonds waar Goorse verenigingen en instellingen een verzoek kunnen indienen voor een financiële bijdrage voor bijzondere uitgaven of investeringen.

Aangezien het Schoolfeest in 2021 weer niet kon doorgaan, zijn er voor het tweede achtereenvolgende jaar geen opbrengsten geweest. Hierdoor heeft het Schoolfeestbestuur helaas moeten besluiten om voor 2022 geen bedrag beschikbaar te stellen voor het Schoolfeestfonds. Dit betekent echter niet dat er geen aanvragen kunnen worden ingediend. Aangezien het Schoolfeestfonds jaarlijks maximaal twee/derde van het bedrag dat in het Schoolfeestfonds zit mag uitkeren, is er dus wel geld beschikbaar om verzoeken voor een bijdrage in 2022 te kunnen inwilligen.

Goorse verenigingen en instellingen kunnen voor bijzondere uitgaven of investeringen in 2022 nog tot 1 januari 2022 een bijdrage aanvragen door middel van het speciale aanmeldingsformulier, dat kan worden gedownload via deze website. Op de Schoolfeestsite staan tevens de voorwaarden om voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds in aanmerking te komen.

In 2021 zijn door het Schoolfeestfonds aan 13 verenigingen en instellingen bijdragen toegezegd tot een totaalbedrag van € 11.200.