menu

Nog 242 dagen!

12uren46minuten37seconden

Nieuws

Informatie

Seniorenmiddag

woensdag
22 juni 2022

Seniorenmiddag
vanaf 14:30u

Bekijk de
hele agenda

In de Tente wordt niet gerookt

Lees alle huisregels
Meld je aan als vrijwilliger

Meld je
ook aan
als
vrijwilliger!

Lees meer
Aanvraag Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari 2020

Aanvraag Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari 2020

24 november 2019

De eerste aanvragen voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds voor het komende jaar zijn inmiddels al weer ontvangen, maar zoals de ervaring geleerd heeft, komen in de laatste weken van het jaar de meeste aanvragen binnen.

Het Schoolfeestfonds is een Fonds waar Goorse verenigingen en instellingen een verzoek kunnen indienen voor een financiële bijdrage voor bijzondere uitgaven of investeringen.

Het Schoolfeestbestuur stelt jaarlijks, afhankelijk van de opbrengsten van het Schoolfeest, een bedrag beschikbaar voor het Schoolfeestfonds. Samen met het geld uit voorgaande jaren kan het Schoolfeestfonds hiermee ook in 2020 weer bijdragen verstrekken.

Goorse verenigingen en instellingen kunnen voor bijzondere uitgaven of investeringen in 2020 nog tot 1 januari 2020 een bijdrage aanvragen door middel van het speciale aanmeldingsformulier, dat kan worden gedownload via de Schoolfeestsite (www.schoolfeest.com). Op de Schoolfeestsite staan tevens de voorwaarden om voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds in aanmerking te komen.

In 2019 zijn door het Schoolfeestfonds aan 32 verenigingen en instellingen bijdragen toegezegd tot een totaalbedrag van € 35.425.